Obi-Wan Kenobi sorozat

évfordulója alkalmából élvezhetik a. 2 days agoNemrég mi is beszámoltunk a pletykáról miszerint májusban rajtolhat a Star Wars.


75011 Tantive Iv Alderaan 2013 102 Pieces 1 Mini Figure Lego Star Wars Lego Star B Wing

Rumors of an Obi-Wan spinoff project have.

. Kiszivároghatott mikor érkezik az Obi-Wan Kenobi-sorozat a Disney Plusra. Noha a The Book of Boba Fett hamarosan véget ér nem sokáig maradunk Star Wars-tartalom. Nagyon úgy tűnik hogy kiszivároghatott mikor érkezik a jedi mester saját sorozata a Disney Plusra.

Az új szériát hivatalosan a 2019-es D23 expón jelentették be mi pedig most összegyűjtöttünk minden rendelkezésre álló információt a sorozatról hiszen különböző forrásokból azért sok részletet össze lehetett már. A Disney-t irányító Bob Chapek jelentette be hogy mikor indul el a Star Wars. Noha a Disney hivatalosan még nem jelentett be premierdátumot az Obi-Wan Kenobi-sorozathoz több forrás alapján is az tűnik valószínűnek hogy májusban veheti kezdetét a régóta várt műsor.

Ewan McGregor az előzmény trilógiában Obi-Wan Kenobi Jedi mestert alakította és a rajongók évek óta követelik hogy újra láthassák ebben a szerepben. 2 days agoAz Obi-Wan Kenobi sorozat tíz évvel a harmadik epizód vagyis a Star Wars. A Csillagok háborúja-rajongók a filmsorozat 45.

A Kenobi sorozat A Sithek Bosszúja után nem sok esélyt láttunk rá hogy Ewan McGregor és Hayden Christensen még valaha visszatérnek Obi-Wan és Darth Vader szerepéhez mégis így lesz. A Disney május 25-én tűzi műsorra Obi-Wan Kenobi című új sorozatát. Immár teljesen biztos hogy készül egy Obi-Wan Kenobi sorozat amelyben ismét Ewan McGregor ölti magára a legendás jedi mester köpönyegét.

With Kumail Nanjiani Hayden Christensen Ewan McGregor Joel Edgerton. Kumail Nanjiani Sung Kang OShea Jackson Jr Moses Ingram. Rajta kívül így alakul a fontosabb szereplők névsora.

20th Century Fox Northfoto. Hatalmas várakozás övezi a Disney Plus következő Star Wars-sorozatát amiben Ewan McGregor ismét Obi-Wan Kenobi. Obi-Wan Kenobi 2022 Disney Lucasfilm.

Ez a kérés teljesült is amikor a Lucasfilm a 2019-es D23 Expo során megerősítette hogy a színész újra Obi-Wan bőrébe bújik és. As a Jedi General Kenobi served in the Grand Army of the Republic that fought against. 2 days agoKiderült hogy mikor debütál az Obi-Wan Kenobi a harmadik élőszereplős Star Wars-sorozat a The Mandalorian és a The Book of Boba Fett után.

Obi-Wan Ben Kenobi ˈoʊbiːˌwɑːn kəˈnoʊbiː is a fictional character in the Star Wars franchise. Obi-Wan Kenobi also known as Ben Kenobi was a human male Jedi Master who served on the Jedi High Council during the final years of the Republic Era. A filmben a galaktikus köztársaság bukása után a jedilovag Kenobinak el kell rejtőznie.

A Sith-ek bosszúja után játszódik és az ígéretek szerint maga Hayden Christensen is feltűnik benne mint Anakin Skywalker Darth Vader. Májusban rajtolhat az Obi-Wan Kenobi-sorozat. Stand-alone spinoff feature from the Star Wars franchise centering on.

Hayden Christensen a sorozatban is Darth Vadert játssza majd a szereposztásban pedig Moses Ingram Joel Edgerton Bonnie. A Halálos iramban 9. Revenge of the Sith where he faced his greatest defeat the downfall and corruption of his best friend and Jedi apprentice Anakin Skywalker turned evil Sith Lord Darth Vader.

A széria május 25-én érkezik a Disney-ra ami fontos dátum a rajongóknak hisz 45 évvel ezelőtt az eredeti Csillagok háborúját is ezen a napon mutatták be. Within the original trilogy Obi-Wan is a Jedi Master as a supporting character and is portrayed by English actor Alec Guinness. Obi-Wan Kenobi sorozat premierdátuma posztert is kaptunk.

Rész - A Sith-ek bosszúja című film cselekménye után játszódik. Megvan a Star Wars. Obi-Wan Kenobi TV-sorozat Lapforrás Obi-Wan Kenobi Formátum élő szereplős Játékidő 1 óra várhatóan Csatornák Disney Első sugárzás 2022 Bemutató dátuma 2022 Producere k Treacy Seaward Szereplők Ewan McGregor Hayden Christensen Idővonal YE 9 Korszak A birodalom kora.

Obi-Wan Kenobi és habár ekkor a hivatalos Star Wars-napot azaz május 4-ét tippeltük meg most kiderült hogy néhány hetet mégis tévedtünkA Disney és a Star Wars közösségi médiás csatornáin tegnap éjjel körbe kürtölték hogy május 25-én lát napvilágot a sorozat. A fenti dátum pedig azért ikonikus mert pont az Egy új remény. A Lucasfilm állítólag 2022 májusában tervezi az Obi-Wan Kenobi megjelenését a Disney-on és bár maga a stúdió nem erősítette még meg a dolgot igencsak megbízható forrásból jött a híresztelés.

Ezért és sok más hírért látogass el a httpshirfliphu oldalra link a biobanEwan McGregor által alakított a Star Wars univerzumában ikonikussá vált jedi. Május 25-én debütál a Disney-on a hatrészes Obi Wan Kenobi-sorozat ami a jelenlegi állás szerint egy limitált széria lesz amely 10 évvel A Sith-ek bosszúja után játszódik majd és azt követi nyomon hogy terelgeti a távolból a Ewan McGregor által játszott Ben Kenobi az ifjú Luke Skywalker útját. Officially titled Obi-Wan Kenobi the series begins 10 years after the dramatic events of Star Wars.

2 days agoAz Obi-Wan Kenobi címet viselő élőszereplős sorozat május 25-én indul a Disney streaming-csatornáján a Disney-on írja a VarietyA történet Obi-Wan Kenobinak a Sithek bosszújában megénekelt nagy bukása amikor a barátja és tanítványa Anakin Skywalker átáll a sötét oldalra és Darth Vader lesz belőle után tíz évvel veszi kezdetét. Sztárja elárult egy fontos részletet a sorozatban játszott karakteréről ami alapján tényleg veszélyes lesz. 2 days agoTavasszal jön az új Star Wars-sorozat.

Májusban jöhet az Obi-Wan Kenobi sorozat. While Disney officially announced the Obi-Wan Kenobi series at D23 in August 2019 the news didnt exactly come as a shock to hardcore Star Wars fans. 1 day agoAz Obi-Wan Kenobi-sorozat tíz évvel a Star Wars III.

Ewan McGregor bejelentette hogy véget ért az Obi-Wan Kenobi-sorozat forgatása ami nem fog csalódást okozni 4 hónap 3 hét. Elvileg még idén jön az Obi-Wan Kenobi sorozat ami.


Ezra Bridger S Parents Mira And Ephraim Bridger Look How Cute Little Ezra Is Star Wars Canon Star Wars Rebels Star Wars


Pin On Film


Pin By Abubakar Sabri On Hurrem Sultan Suleyman Turkish Fashion Sultan Ottoman


Pin On Film Sorozat


Buy Batman V Superman Dawn Of Justice 2 Piece Side Window Mesh Sunshade At Entertainment Earth Mint C Batman V Batman V Superman Dawn Of Justice Window Mesh


Lego Star Wars Arc 170 Starfighter Article Neuf Lego Star Wars Sets Lego Star Lego Star Wars


Pin On Products I Love


The Clone Wars On Twitter Star Wars Movie Clone Wars Star Wars Ahsoka


Pop Figura Tronok Harca Arya Ket Hegyu Dardaval Pop Game Of Thrones Funko Game Of Thrones Arya Stark

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel